ManiaExchange
  • SpecialStr
  •  Search tracks for ""
  •  Search tracks built by ""
  •  Search mappacks for ""
  •  Search mappacks created by ""
  •  Search users named ""
Location: Home  Community Forums  Help  [FIXED] Weirdness with MX account? 
[FIXED] Weirdness with MX account?
Page: 1 of 1 Post Reply
[FIXED] Weirdness with MX account? 10 May 2020 00:29:30  
I seem to be having some weirdness with my MX account--I had some trouble a week or so ago after deleting local cookies and trying to log back on, but thought I had it worked out. But now I don't seem to be able to stay logged in for more than a day or two, and when I try to view my account, I'm told I don't have permission to view that page:



When I try to look at my account details, I get a runtime error:



Help?
Last edited by Ozon, 10 May 2020 20:56:41
Track Slacker
Location: US
10 May 2020 11:02:18  
Hey pjw,

the first error is telling you that you have to be logged into accounts.mx to view your details. It is cryptic and requires you to go to the accounts.mania-exchange.com homepage first to log in. We're currently in progress of reworking this page with a central login possibility.

That you don't seem to be logged in for more than 2 days should not happen of course. It's difficult to reproduce when it works for most of us. I'll keep it in mind, though.

The second error is new and known. I'm currently researching the origin of that error. Hopefully I can fix it soon.
site development, media
Lead Developer
Location: DE
10 May 2020 18:05:24  
Ozon says:
the first error is telling you that you have to be logged into accounts.mx to view your details. It is cryptic and requires you to go to the accounts.mania-exchange.com homepage first to log in. We're currently in progress of reworking this page with a central login possibility.


Okay, that helped...I successfully logged in and am now able to see my account details, but there's apparently no email associated with the account? That's what I was told previously when I tried to have a new password sent.

When I try to enter a new email, I get this:



...which doesn't seem useful. Help again? :)

Track Slacker
Location: US
10 May 2020 20:56:23  
Haha, I learn something new about this page every day.

I forgot to install our mailserver. It should all be back up again. Sorry for the inconvenience!
site development, media
Lead Developer
Location: DE
10 May 2020 23:16:01  
That did the trick! Thank you (and thanks for the quick response)!
Track Slacker
Location: US
Page: 1 of 1 Post Reply
© ManiaExchange (mania-exchange.com, mania.exchange) 2020. • Terms and ConditionsPrivacy PolicyTop  •  Report a Problem