ManiaExchange
  • SpecialStr
  •  Search tracks for ""
  •  Search tracks built by ""
  •  Search mappacks for ""
  •  Search mappacks created by ""
  •  Search users named ""
Location: Home  Community Forums  Community Projects  Massive Fullspeed Project. 
Massive Fullspeed Project.
Page: 5 of 9 Post Reply
17 June 2017 23:18:08  
I think it was stalled so far that I know
Quad Bike Racer
Location: US
17 June 2017 23:48:04  
Ah shame. Let's hope it keeps going now.
Quad Bike Racer
Location: NL
18 June 2017 21:05:37  
Lemme know if you still have any room for me on here.
Moped Racer
18 June 2017 22:35:30  
I'm certain extra builders are welcome. :) I added you to hugs' post
Quad Bike Racer
Location: US
19 June 2017 09:39:21  
If you need extra mappers I'd be interested
Moped Racer
Location: AU
20 June 2017 05:23:47  
Always! Added you
Quad Bike Racer
Location: US
20 June 2017 11:13:44  
So I think it should be fine to share the Google Drive link here as well - I have a separate backup folder where I'll copy each part just in case.

https://drive.google.com/drive/folders/0B8irGkOB2znAY1UtSVBkVGQzUzg?usp=sharing

So then whoever would want to go next, post here or in the Discord channel.
I think the planned build time of two weeks per author is a good thing to keep.
Last edited by Linkin|Alex, 20 June 2017 11:18:31
Quad Bike Racer
Location: US
20 June 2017 12:25:07  
Oh, after updating the ESL title pack, fredair's part has white dirt.=p I'll try to fix it. And now I guess waiting for MP4 was the reason for stalling the project.
Last edited by GR., 20 June 2017 21:24:52
Quad Bike Racer
Location: NL
20 June 2017 12:41:45  
I can't seem to fix it. It's a bug! We need to wait for an update I guess. Can anyone here contact the makers of the ESL/Competition title pack about what their plans are? Are they aware of this?

Edit. strangely the 2 dirt tracks in the solo campaign don't have white dirt. But when I make a new track the dirt is white. Derp.

Edit2. The forward slash in the track name has to go because MP4 sees it as a folder.=p

Edit3. I asked for a fix on the MP forum: https://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?p=287956#p287956
Last edited by GR., 20 June 2017 13:29:13
Quad Bike Racer
Location: NL
20 June 2017 15:36:18  
Seems it's not a ESL pack problem but a nadeo problem. I made a bug report. Mean while could some one here test on nvideo card please. I can only think it's a AMD issue.

https://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=264&t=41976
Quad Bike Racer
Location: NL
Page: 5 of 9 Post Reply
© ManiaExchange (mania-exchange.com, mania.exchange) 2019. • Terms and ConditionsPrivacy PolicyTop  •  Report a Problem